Modalitati de plata

1) Plata numerar/ramburs

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre curierul care efectueaza livrarea.

 

2) Plata online folosind cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei tale, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Fanelectro.ro foloseste  platforma PayU.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa introduci datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati PayU

Tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente a cardului tau, in cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata PayU. Fanelectro.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul tau.

 

3) Plata prin transfer bancar

Poti utiliza aplicatia de internet banking a bancii tale pentru a efectua plata, exact ca in cazul unui transfer bancar obisnuit.

 

4) Plata  prin PayPal

Poti face plata prin intermediul contului tau PayPal in deplina siguranta.